Dakgoten reinigen met Busters Reinigingen in Antwerpen

Beter voorkomen dan genezen. Je dakgoot reinigen is een zeer belangrijke, maar vooral een klus die je beter preventief doet!

 

 

Dakgoot reinigen: Waarom kiezen voor Busters reinigingen uit Antwerpen?

 • Je dakgoot reinigen kan bijdragen om lekken te  voorkomen in je dakgoot.
 • Ook schimmels kan je vroegtijdig opmerken, wanneer je je dakgoot op tijd reinigt
 • Ook bladeren van bomen, zand en mos kan je dakgoot en afvoerpijp verstoppen en op deze manier lekken in je plat dak voorkomen
 • Omdat dit een zeer vervelend klusje is, komen wij dit graag voor jou doen.
 • Laat je dakgoot zeker jaarlijks reinigen.

 

 

Dakgoot reinigen: Belangrijk om weten

 • Busters reinigingen gevestigd in Antwerpen zorgt ervoor dat uw dakgoten weer schoon zijn, zodat het regenwater weer goed afgevoerd wordt. 
 • Hierdoor blijven uw dakgoten schoon en blijft heel uw woning beschermd.
 • Nadat we jouw offerte hebben ontvangen, maken wij graag voor jou een offerte aan.

 

 

Belangrijk om weten:

 • Om onze eigen gezondheid en die van onze klant te beschermen, nemen wij steeds de nodige en veilige maatregelen, die zijn vastgelegd door de overheid.
 • Wij houden steeds 1.5 meter afstand,
 • Wij gebruiken handgel voor het ontsmetten van onze handen.

 

 

Uw dak is bijzonder kwetsbaar:

Een dak krijgt het meestal heel hard te verduren. Ze lijden onder extreme externe factoren zoals : felle zon, hagel, regen, sneeuw, algenvorming, mos vorming.

Dit geldt uiteraard ook voor je dakgoot. Daarom moet je je dakgoot reinigen, liefst jaarlijks.

 

 

Juist gedaan

U mag er vanuit gaan dat uw dakgoot gereinigd zal zijn op een efficiënte maar vooral op een veilige manier. Wij krijgen zelfs de hardnekkige vuil verwijdert!

Stel je dakgoot reinigen daarom nooit uit.

Jaarlijks je dakgoot reinigen is even noodzakelijk dan dagelijks je tanden poetsen.

 

 

Dakgoten reinigen wij in gans Vlaanderen. De grote specialiteit van Busters Reinigingen Antwerpen is dakgoten reinigen. Wil je jouw dakgoten reinigen? Vraag hulp aan een Professioneel bedrijf.

Traditioneel worden dakgoten van zink gemaakt. Doordat de kosten van zink als basismateriaal zijn gestegen worden er tegenwoordig ook dakgoten van kunststof (pvc) gebruikt. De zinkprijs is de laatste jaren weer gedaald, terwijl de kosten van aardolie (grondstof voor kunststof) flink zijn gestegen. Hierdoor is de zinken dakgoot weer een te prefereren alternatief, dat tevens veel beter oogt. Tevens is het zo dat zink zich gemakkelijk laat bewerken (buigen, knippen, solderen) en dat is wenselijk omdat op de bouwplaats vaak zaken op maat worden gemaakt.

Bij restauratie van historische gebouwen worden naast zinken soms koperen regenpijpen gebruikt. 

Wij reinigen je dakgoot, in de regio Antwerpen, wij komen ook tot Boom, Aartselaar, Kontich, Niel en alle streken in Antwerpen.

Alsook in Hemiksem, Mortsel, Wijnegem enz, zoek niet verder naar jouw specialist voor je dakgoot te reinigen en kies voor Busters reinigingen uit Antwerpen.

Wist U dat?

Al onze Offertes gratis zijn en steeds vrijblijvend? Waar wacht U nog op?