Schoonmaakbedrijf Busters Reinigingen in Antwerpen

Schoonmaakbedrijf in Antwerpen. Wat doen we?

Het schoonmaakbedrijf Busters reinigingen, gelegen in Antwerpen, biedt zijn diensten aan op het gebied van éénmalige (dagelijkse) of regelmatige (periodieke) schoonmaak  in gebouwen, terreinen, kantoren, huizen,... Hierbij kan het gaan om reguliere schoonmaak, maar ook om specialistische reiniging zoals vloeren van linolium of natuursteen, of het schoonmaken in horeca, winkels,...

 

Busters Reinigingen is een professioneel schoonmaakbedrijf met hoge flexibiliteit. Deze flexibiliteit in combinatie met kwalitatief werk en nauwkeurigheid, maakt van ons een betrouwbare partner.

 

Busters Reinigingen is een schoonmaakbedrijf, gelegen in Antwerpen, dat beloftes durft te maken: Voor wij vertrekken laten wij je huis of kantoor of bedrijf blinken! Opgeruimd staat netjes. 

 

 

Professioneel schoonmaakbedrijf zoeken in Antwerpen?

 • Busters reinigingen is actief in gans Vlaanderen 
 • Wij werken steeds heel nauwgezet en gedragen ons als ambassadeurs voor jouw bedrijf of woning: Flexibel, loyaal en vooral met oog voor detail. Uw gebouw is in goede handen bij ons.
 • Professionalisme is één ding, vertrouwen winnen is een ander aspect
  • Dit wordt vertaald in
   • a) Professioneel advies.
   • b) Discretie, wij zijn discreet ten allen tijde.
   • c) Duidelijke communicatie met onze klanten.
   • d) We doen wat we zeggen.
 • Bij ons zit in onze prijzen alles inbegrepen: verplaatsing, verzekeringen, producten en materialen.

 

Busters reinigingen is een schoonmaakbedrijf dat kan optreden als een betrouwbare partner met advies op maat.

 

 

Schoonmaakbedrijf Busters Reinigingen wat doen we? 

Na het ontvangen van uw offerte of telefoontje, contacteren we jou om een vrijblijvende afspraak te maken. Samen met jou wordt het project besproken; en op basis van deze gegevens stellen wij jou een offerte voor.

 

 

Een schoonmaakbedrijf gelegen in Antwerpen kan keuzes maken en werkt vooral voor particulieren, bedrijven , kantoren, maar ook wordt een schoonmaakbedrijf ingezet voor specialere werkzaamheden, waar een professionele kennis uitermate nodig is. Mensen kiezen vooral voor een professioneel schoonmaakbedrijf op tijd te winnen zoals voor extra werk te verzetten of om hobby’s te kunnen uitvoeren in deze gewonnen tijd.Vandaag de dag is het inhuren van een schoonmaakbedrijf geen overbodige luxe meer.

Wist U dat?

Al onze Offertes gratis zijn en steeds vrijblijvend? Waar wacht U nog op?